Koirat ovat kuuluneet jokapäiväiseen elämääni yli 20 vuoden ajan. Olen harrastanut omien sekä lainakoirien kanssa mm. agilitya, tokoa, palvelus- ja pelastuskoiralajeja sekä näyttelyitä. Jokainen koira on minulle ensisijaisesti perheenjäsen ja yhteistyökumppani, joten lajivalinta tapahtuu aina koiran yksilöllisten ominaisuuksien ja kykyjen mukaan. Uutta ja innostavaa lisäpotkua koiraharrastukseen on tuonut pienimuotoinen kasvatustyö ja rotutietouden ja genetiikan itsenäinen opiskelu.

Tällä hetkellä minun ja aviomieheni Jussin lisäksi kotonamme asuvat lagotot Zeta (s. -12), Nube (s. -13) ja x-rotuinen Helga (s. -02). Näiden lisäksi minulla on muutamia sijoitus- ja yhteistyökoiria, jotka toivon mukaan mahdollistavat pienimuotoisen kasvatustyön jatkuvuutta tulevaisuudessa.
 
Tavoitteenani on kasvattaa hyvän työmoottorin omaavia, perusterveitä sekä rakenteeltaan toimivia lagottoja, joiden kanssa on mukava elää ja harrastaa. Pidän lisäksi kasvatukseni tärkeänä kulmakivenä rodun geenivariaation ylläpitämistä, jotta rotu voisi olla elinvoimainen myös tulevaisuudessa. Näissä tavoitteissa on jo riittävästi työtä, joten esimerkiksi ulkomuotojalostukselle ei enää jää tilaa. Pelkkää näyttelykoiraa hakevan on siis järkevintä kääntyä asiaan enemmän vihkiytyneiden kasvattajien puoleen.
 
Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Spanieliliiton, Suomen Lagottoklubin, Pirkanmaan Käyttökoirayhdistyksen sekä Tampereen Seudun Etsintäkoirien jäsen. Kuulun lagottojen jalostutoimikuntaan ja toimin myös lagottojen pentuvälittäjänä. Minulla on toimihenkilöpätevyys MH-luonnekuvauksessa ja olen suorittanut hyväksytysti kasvattajan peruskurssin, jalostusneuvojan peruskurssin sekä allekirjoittanut Kennelliiton kasvattajasitoumuksen tammikuussa 2009. Tähän mennessä olen kasvattanut kaksi lagottopentuetta, kolmas on suunnittelun asteella.
 
Vastaan mielelläni kaikkiin koiriini ja kasvatustyöhöni liittyviin kysymyksiin. Älä epäröi ottaa yhteyttä!