29.12.2009
 
Kennelnimeni Come Se on hyväksytty. 
 
28.12.2009
 
Cara on rekisteröity Suomen Kennelliittoon.
 
12.-13.12.2009
 
Cara osallistui Helsingin Messukeskuksen Voittaja ja Pohjoismaiden Voittaja -näyttelyihin. Tuomarina toimi lauantaina romanialainen Christian Stefanescu ja sunnuntaina italialainen Giuseppe Alessandra.
 
Molempina päivinä Caran tuloksena junioriluokasta oli laatuarvosana ERI (erinomainen). Olemme todella ylpeitä suorituksista, sillä tämä oli Caran ensimmäinen oikea näyttely ja se esiintyi todella iloisesti tungoksesta ja ympärillä vallitsevasta kaaoksesta huolimatta. Tässä video sunnuntain esiintymisestä.
 
 
 
Messarin näyttelyihin osallistuivat myös Seran 10 kuukautta vanhat pennut Mandaraban Re Ricciuto "Rico" ja Mandaraban Regina Misteriosa "Misty". Ricolla tuloksena molempina päivinä EH (erittäin hyvä) ja lauantaina sijoitus junioriluokan neljänneksi. Misty hurmasi tuomarit kumpanakin päivänä ERI:n arvoisesti ja sijoittui sunnuntaina luokassaan toiseksi. Paljon onnea molemmille! 
 
 
 
 
 
 
8.12.2009
 
Sera joutui eilen leikkaukseen nielaistuaan liian suuren palan naudan putkiluusta.  Onni onnettomuudessa oli se, että olimme vieressä näkemässä tilanteen ja arvasimme heti oireiden ilmaantuessa, mistä oli kysymys.
Suuri kiitos Tampereen Veteriin nopeasta ja onnistuneesta hoidosta.
Täällä toivutaan jo hyvää vauhtia!
 
 
 
 
 
21.11.2009
 
Cara kävi Hyvinkään Onnenkoira-koirakylpylässä polskuttelemassa. Kuvat saavat kertoa enemmän:
 
 
 
 
 
23.10.2009
 
Iloiset syntymäpäiväonnittelut pienelle 1-vuotiaalle Caralle ja kaikille kuudelle sisarukselle Suomessa ja Italiassa!
 
2.10.2009
 
Caran rekisteripaperit saapuivat Italian ENCI:stä.
 
26.9.2009
 
Osallistuimme 26.9.2009 Mansen Murreen Tampereella. Mansen Murre on leikkimielinen viehejuoksutapahtuma, jossa koirat juoksevat vinttikoiraradalla kolmen koiran joukkueina 80 metrin matkan. Joukkueemme muodostivat Sera, Cara sekä Seran sisko Nonna. Juoksu sujui kaikilta oikein mallikkaasti! 
 
19.9.2009
 
Kilpailimme Seran kanssa Suomen Lagottoklubi ry:n tokomestaruuskokeessa ja saimme tulokseksi AVO1 pisteillä 182,5.
  
25.7.-2.8.2009
 
Teimme Caran haltijan Suvin kanssa ikimuistoisen kesälomamatkan Caran kasvattajaperheen luo Italian Chiusiin. Tapasimme Caran kaikki Italiassa asuvat sisarukset sekä tietenkin energisen ja sosiaalisen Lilli-emon.
 
5.-8.6.2009
 
Saimme vieraita Italiasta! Paola ja Silvia Caran kasvattajaperheestä päättivät matkustaa järjestämäämme pentuetapaamiseen, johon osallistuivat Cara sekä sen kolme Suomessa asuvaa sisarusta. Kiitos Primon, Caran, Lunan ja Jackin perheille osallistumisesta, toivottavasti tavataan taas pian! 
 
22.-24.5.2009
 

Seran isä Tristan (Hesiodos Pascal di Fiocco) sekä omistajansa Hannah ja Joakim tulivat näyttelymatkalle Suomeen ja viettivät luonamme koko viikonlopun. Oli ilahduttavaa nähdä, kuinka vahvaluonteinen ja tasapainoinen isä Seralla on. Se on edelleen eläkepäivillään fyysisesti erittäin hyvässä kunnossa. Suuret onnittelut hienosta menestyksestä ja kiitos mukavasta viikonlopusta!


22.3.2009
 
Sera palasi kotiin pentupuuhistaan.

29.1.2009
 
Sera synnytti kuusi tervettä ja elinvoimaista pentua Porvoossa. Pentujen kasvattaja on Tere Jääskeläinen, kennel Mandaraban.