uros
Syntynyt 8.8.2011
 
 

  
 
Cico muutti Italiasta Suomeen maaliskuussa 2012 ollessaan seitsemän kuukauden ikäinen. Suomalainen elämä poikkesi paljon sen aiemmasta italialaisesta kennelkoiran elämästä. Cico omaksui nopeasti sisäkoirana olemisen, mutta pieniä haasteita toi sen tottumattomuus esimerkiksi autoihin, vieraisiin ihmisiin, pikkulapsiin ja hihnassa ulkoiluun. Cico suhtautui ventovieraisiin ihmisiin varauksella, mutta tutustumisen jälkeen siitä sai hyvän ystävän.

Cicon harrastuksiin kuuluivat tottelevaisuus, agility ja sienestys. Se oppi asiat erittäin nopeasti ja osoitti hyvää työskentelymotivaatiota erilaisissa lajeissa ja ympäristöissä. Se sopeutui myös elämään lapsiperheessä. Cico etsi sujuvasti piilotettuja tryffeleitä maastosta ja oli innokas opettelemaan erilaisia temppuja.

Hyvästä edistyksestä huolimatta Cico ei alkanut suhtautua riittävän avoimesti vieraisiin ihmisiin, ja sen käytöksessä ikävä ilmeni myös aggressiota. Oli tehtävä vaikea päätös luopumisesta. Cico muutti takaisin Italiaan ollessaan 3-vuotias alkusyksyllä 2014. 

Cicolla on nyt koti kennelissä, työtä tryffelien etsinnän parissa ja hyvä huolenpito. Toivomme tälle hienolle pojalle kaikkea hyvää. 

Cico on B-pentueemme isä. 
 
 
 
 
Terveys:
 
Lonkat: A/A [kuva]
Kyynärät: 0/0 [kuva]
Selkä: LTV0, SP0, VA0 (normaali)
Polvet: 0/0
Silmät: OK (10/2012)
BFJE: normaali
Lagottojen kertymäsairaus: normaali
Purenta: leikkaava, täysi hampaisto
Säkäkorkeus: n. 48 cm
MyDogDNA-profiili 
 
 
Näyttelyt:
 
EH
 
Muuta
 
MH-luonnekuvaus hyväksytty  
 
 
 
Syyskuussa 2012 Cico löysi omatoimisesti metsästä tryffelinsukuisen maahikas-sienen