Rekisterinumero: ER42565/11
Syntynyt: 19.3.2011
Kasvattaja: Francesco Lucarelli, Italia
Omistaja: Tanja Ruotsalainen, Kuluntalahti
 
 
 
 
Kuvassa: Molly 1 v
 
Molly saapui Suomeen kesäkuussa 2011 ollessaan hieman alle 3 kuukauden ikäinen. Molly harrastaa omistajansa Tanjan kanssa pelastuskoiralajeja kotiseudullaan Kajaanissa ja onkin osoittautunut haku- ja jälkihommissa oikein määrätietoiseksi ja mutkattomaksi menijäksi. Molly on luonteeltaan erittäin sosiaalinen, reipas ja hyväntahtoinen.
 
Mollyn näyttelyt alkoivat varsin komeasti. Messukeskuksen Voittaja- ja Helsinki Winner-näyttelyistä tuli 2 x ROP-pentu-titteli ja kahdesta ensimmäisestä junioriluokan esiintymisestä Kajaanin KV- sekä ryhmänäyttelyssä 2 x serti ja 2 x ROP. Vasemman tajakalan papuluun murtuma leikkauksineen ja pitkine toipumisineen varjosti hieman näyttelykäyntejä, mutta kolmannen sertin Molly sai kuitenkin alle 2-vuotiaana, ja neljännen aikaan toukokuussa -13 ikää oli riittävästi ja Molly sai tittelin FI MVA. Kaikkein hienointa kuitenkin on se, että Mollyn häntä heiluu näyttelykehässä iloisesti ja se esiintyy ryhdikkäästi omilla jaloillaan seisoen!
 
Otteita näyttelyarvosteluista:
 
Reippaasti esiintyvä, erittäin hyväntyyppinen narttupentu. - Marjo Jaakkola
Very nice head. Correct body. - Juan Naveda Carrero, Espanja
Hyvät rungon mittasuhteet. Liikkuu ja esiintyy hyvin. -  Annaliisa Heikkinen
Sopusuhtaisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä askeleella. - Marjo Jaakkola
Hyvä karvapeite. - Annaliisa Heikkinen
 
Terveys:
 
Lonkat: A/A [kuva]
Polvet: 0/0
Silmät: OK (1/2014)
BFJE: normaali
Lagottojen kertymäsairaus: normaali
Purenta: leikkaava
Säkäkorkeus: ~42 cm

 
Mikä Morchella?
 
Morchella tarkoittaa huhtasientä, joka on kauniinruskea, röpelöpintainen metsien herkku. Molly osoittautui nimensä veroiseksi löytäessään huhtasienen metsästä vasta 14 viikon iässä ja kantaessaan sen omatoimisesti omistajalleen. 
 
 
 
Mollyn sukutaulu: