Kutsumanimi: Lilli
Isä: FIN & EE MVA Nunki (BB/00, LTE 140+++)
Emä: FI MVA Etrusca (AA/00, MH hyv.)
Omistaja: Perhe Sundholm, Turku  
 
 
 
 
Terveys:
 
Lonkat: A/A [kuva]
Kyynärät: 0/0 [kuva, kuva]
Polvet: 0/1
BFJE: normaali (vanhempien perusteella)
Lagottojen kertymäsairaus: normaali (vanhempien perusteella) Uutta!
Purenta: Leikkaava, täysi hampaisto

 
Kuin minulla olisi marsina-takki
 
Lillillä on kaunis ja symmetrinen värikuvio, joka koostuu valkoisesta "alusasusta" ja ruskeasta "takista". Vatsan alla oleva kuvio näyttää siltä, kuin takki olisi yhdellä napilla kiinni, sillä kuvio levenee siitä taaksepäin. Sekä kuonon että hännän päässä on hitunen valkoista.
 
Liikkuvainen ja tomera Lilli osoitti heti syntymästään alkaen ketteryyttä ja eteenpäinpyrkivää asennetta. Se pujotteli jo muutaman päivän ikäisenä emonsa etujalkojen yli kainalon alle ja sieltä takaisin nisälle ilman ongelmia. Se kiipeili rohkeasti pentulaatikossa ja myöhemmässä vaiheessa oli peloton kulkija koko huoneistossa. Lilli etsi hanakasti uusia ja mahdollisimman vaikeakulkuisia reittejä ja ei ollut kovinkaan yllättävää, että juuri Lilli tuli pentulaatikosta kaikkein ahkerimmin ulkomaailmaan.
 
 
 
Kuvissa: Lilli talvitunnelmissa sekä pikkupentuna että vähän isompana
 
Vilkas ja reipas Lilli löysi kodin nelihenkisestä perheestä Turussa ja heidän tulevaisuudensuunnitelmiinsa kuuluu mahdollisesti agilityn aloittaminen. Tottelevaisuutta tyttö onkin ehtinyt treenailemaan ohjatuissa harjoituksissa. Lilli osaa paljon erilaisia temppuja ja onkin osoittanut terävää älyä ja hyvää oppimiskykyä. Neidissä on myös temperamenttia ja lagotoille tyypilliset iltavillit kuuluvat myöäs tämän neidin ohjelmanumeroihin.