29.8.2016

Elmo-pentu löysi ihanan perheen, kiitos yhteydenotoista! 

Zeta-narttumme kävi suunnitellusti steriloitavana, joten enempää pentusuunnitelmia Zetalle ei ole tiedossa. Zeta jatkaa normaalia elämäänsä rakastettuna perheenjäsenenä ja kasvatuksemme jatkuu, jos hyvin käy, lähinnä sijoitusnarttujen kautta. Seuraavaksi vuoroon on tulossa Bette mahdollisesti keväällä 2017. Tästä lisätietoa Pentusuunnitelmia-sivulta.

Kerrottakoon, että ystäväkasvattajallamme Italiassa on juuri nyt vapaana pian luovutusikäiseksi tulevia pentuja terveeksi tutkituista vanhemmista. Perinteisesti tämän kasvattajan kasvatit ovat luonteeltaan iloisia, vilkkaita ja kykeneväisiä työntekoon. Mikäli tuontipentu kiinnostaa, pystyn neuvomaan järjestelyissä. Kasvattaja puhuu sujuvaa englantia. Mikäli tällainen vaihtoehto kiinnostaa, kauttani saa kasvattajan yhteystiedot.


12.8.2016

Rakastavaa ja pysyvää kotia etsii neljän kuukauden ikäinen valko-ruskea urospentu, luonteeltaan reipas ja sosiaalinen. Madotettu, rokotettu ja rekisteröity, mieluiten koiraharrastuksista kiinnostuneeseen ja yhteistyökykyiseen kotiin.


15.5.2016

Kaikki Zetan ja Nuben pennut ovat varattuja ja muuttavat pian uusiin koteihinsa. Kiitos lukuisille pennuista kiinnostuneille.

Seuraavat CS-pentusuunnitelmat ovat ajankohtaisia mahdollisesti keväällä 2017. Tästä enemmän tietoa suunnitelmien tarkennuttua. 

Kasvattimme Toda (CS Avresti Scelto Me) käväisi maaliskuussa hieman yli 4-vuotiaana silmäpeilauksessa ja sai edelleen täysin puhtaat paperit. Peilaajana Päivi Kallioniemi. Todalle on mielenkiintoisia pentusuunnitelmia Rustiikin kenneliiin. 

5.4.2016

Nube ja Zeta saivat seitsemän potraa pentua 31.3.2016.
Emo ja pennut voivat hyvin. 

Osalle pennuista on jo koti odottamassa, mutta pari pentua saattaisi olla vielä vailla omaa, aktiivista, rakastavaa ja harrastamisesta kiinnostunutta perhettä.

Yhteydenotot mieluiten ensin sähköpostitse vaihtelevan vuorotyön takia. 
22.9.2015

Peppi (Chicabeams Santuzza) on todettu tiineeksi. Pentujen odotetaan syntyvän 22.10. tienoilla. Peppi jäi agilitysta tauolle, joten viimeinen ykkönen luokkanousua ajatellen jää ensi kevään tehtäväksi. 

MH-luonnekuvaustulos:

Koda (Come Se Balla Coi Lupi) luonnekuvattu hyväksytysti. Koda on jo kuudes MH-luonnekuvattu kasvattimme. Kiitos aktiivisuudesta omistajille! 

Harrastuskuulumisia:

Sulo (Delirium) aloitti hajutunnistuskurssin.
Nube (Mighty Monegat's Ferdinando Fern) jatkaa kesätauon jälkeen ohjatussa agilityryhmässä.
Zeta (Come Se Avrei Zampe d'Orsa) aloittaa flyball-harrastuksen.
Jena (Come Se Borbotta Il Caffè) jatkaa hajuerottelua erilaisilla sienillä. 
Liina (Come Se Bella Birbante) jatkaa kesätauon jälkeen pelastuskoiraharrastusta.

Lisäksi kerrottakoon, että Liina on itsenäisesti löytänyt ja kaivanut maasta maahikkaita. Toivottavasti pian alkaisi löytyä myös tryffeleitä!


25.8.2015

Zetan jäätyä tyhjäksi päätimme aikaistaa seuraavaa astutussuunnitelmaamme puolella vuodella ja toiveissa on pentuja loppusyksylle. Asiasta lisää tietoa [Pentusuunnitelmia]-sivulla.  

Since Zeta didn't have puppies we decided to make earlier our next litter plan and now we are hoping puppies in late autumn. Read more here: Pentusuunnitelmia (also in English)


13.7.2015

Ikävä kyllä Zeta todettiin tiineysultrassa tyhjäksi, vaikka kaikki tiineyden ensimerkit olivatkin näkyvissä. Olemme pahoillamme sekä omasta että pennunkysyjien puolesta, mutta tärkeintä on kuitenkin se, että Zeta voi hyvin ja on terve. Jäämme rauhassa mietiskelemään kasvatustyömme jatkoa. Mahdollisista tulevista suunnitelmista voi kysyä sähköpostitse tai puhelimitse. 

Unfortunately Zeta has no upcoming puppies even all has seemed very promising so far. We are truly sorry for us and all the families who were waiting for a puppy. Zeta is doing fine and she's healthy and happy, which is of course the most important thing. Thank you Stefan and the family and Pernilla for your great support and help. You all have been wonderful. 3.6.2015

Zeta (Come Se Avrei Zampe d'Orsa) on astutettu upealla ruotsalaisella Humle-uroksella (Galottens Humulus Lupulus). Odotamme pentuja syntyväksi heinä-elokuun vaihteessa. Yhdistelmästä lisää [Pentusuunnitelmia]-sivulla. 

24.5.2015 

MH-luonnekuvaustuloksia:

Bette (Come Se Brezza Serale) luonnekuvattu hyväksytysti.
Liina (Come Se Bella Birbante) luonnekuvattu hyväksytysti.

Molempien tulokset tulevat myöhemmin KoiraNetiin. Sanottakoon lyhyesti, että kumpikin osoitti kuvauksessa sosiaalisuutta ja luottamusta ihmisiä kohtaan ja erinomaista palautumiskyykä säikähdyksistä. Kumpikaan ei pelännyt laukauksia, mutta Liina jäi hetkeksi niitä kuuntelemaan. Bettelle ampumisosiosta tulokseksi 1 ja Liinalle 4. 

Tällä hetkellä kasvateistamme on MH-kuvattu viisi eli 50% kaikista. Kasvattajana olen todella ylpeä ja iloinen aktiivisista kasvatinomistajista, sekä tietenkin iloisista ja reippaista kasvateista!

15.4.2015

Terveystuloksia:

Come Se Balla Coi Lupi HD B/B ja ED 0/0 ja LTV 0
Come Se Bella Birbante HD C/B, ED 0/0, VA0 ja LTV0
Come Se Biancheggia Il Mar HD C/C ED 0/1
Come Se Borbotta Il Caffè HD A/B, ED 0/0, VA0 ja LTV0
Come Se Brezza Serale HD A/B, ED 0/0, VA0 ja LTV0

10.4.2015

Pentu-uutisia:

Nubelle (Mighty Monegat's Ferdinando Fern) odotettavissa pentuja Cantharellin kennelissä. Emä on hienoluonteinen Italian tuontinarttu Bea. Kummankin koiran sukutaustasta löytyy tunnettuja tryffelikoiria, joten toivomme tulevista pennuista vahvan työmoraalin omaavia, reippaita harrastuskoiran alkuja. 

[Lisätietoa]

29.3.2015

Harrastustuloksia: 

Tarja ja Peppi (Chicabeams Santuzza) saivat ensimmäisen LUVAn agilityn Maksi 1-luokasta. Paljon onnea! 

Todan (CS Avresti Scelto Me) jälkeläiset debytoivat Turun KV-näyttelyssä. Pennut olivat reippaita ja varsin tarmokkaita. Pentueen parhaista tuloksista vastasivat Tubero d'Oro Velivoli (ROP-pentu) sekä Tubero d'Oro Frecetta (VSP-pentu). Onnittelut kasvattajalle ja omistajille!

Regun Lobo oli myös Turussa, tuloksena ERI SA ja NUK2.

21.3.2015

Näyttelytuloksia:

Lahden KV-näyttelyssä käytiin kuuden koiran voimin. Tulokset:

Mighty Monegat's Ferdinando Fern "Nube" H
Regun Lobo ERI NUK1

Come Se Bella Birbante "Liina" ERI JUK2 SA
Come Se Borbotta Il Caffè "Jena" EH
Come Se Brezza Serale "Bette" EH NUK2
FI MVA Etrusca "Cara" ERI SA VAK1 PN2 VA-CACIB

Kiitos kaikille osallistumisesta, oli tosi mukavaa!