Olen Terhi Järvenpää Kangasalta. Perheeseeni kuuluvat mieheni Jussi,  lagotto romagnolot Zeta ja Nube sekä pieni x-rotuinen Helga.

Ammatiltani olen röntgenhoitaja. Vapaa-aikani kuluu pääsääntöiseti varsin koiramaisissa merkeissä treenikentillä, kehän laidalla ja lenkkipoluilla. Kalenteria täyttävät välillä myös yhdistystehtävät.

Olen ollut aktiivinen koiraharrastaja koko ikäni. Muutaman mutkan kautta löysin tämän hauskan, keskikokoisen, kiharakarvaisen työkoirarodun vuonna 2004 ja pitkän odottelun jälkeen keväällä 2006 ensimmäinen lagottoni Sera saapui perheeseen. Nyt jo edesmenneen Seran koko hieno olemus, vahvuus, temperamentti, iloisuus sekä perusterveys ovat nyt viitoittamassa alkavaa kasvatustyötäni.

Ensimmäisestä pentueestamme päätimme jättää kotiin kasvamaan vilkkaan ja toiminnanhaluisen Zetan ja vuotta myöhemmin laumamme kasvoi ehkä vähän odottamattomasti. Nube oli tarkoitus sijoittaa, mutta sillä hetkellä ei ollut sopivaa perhettä tarjolla, eikä meille jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin pitää tämä persoonallinen uros itsellämme. Toistaiseksi oma koirakiintiömme on täysi, joten jatkamme kasvatusta pääsääntöisesti sijoitus- osaomistus- ja jalostussopimusten avulla. 

Koirat ovat meille ensisijaisesti perheenjäseniä ja harrastuskavereita. Meille tärkeää on se, että pentueita syntyy vain tarkkaan harkituista yhdistelmistä ja että jokaiselle pennulle löytyy sopiva, vastuuntuntoinen ja todennäköisesti loppuelämän koti. Pyrimme omalla toiminnallamme vaikuttamaan rodun suotuisaan kehitykseen geenipoolin ja terveyden sekä luonteiden osalta. 

Kasvatusperiaatteisimme  kuuluu, ettei nartulla teetetä enempää kuin yksi tai hyvin perustellusta syystä kaksi pentuetta. Tiineysaikana narttu saa rauhassa valmistautua synnytykseen sekä pentujen hoitoon ja pentujen jälkeen nartulle annetaan pitkä palautumisaika.

Come Se -pentujen kanssa vietetään paljon aikaa niitä erilaisiin asioihin ja ilmiöihin totuttaen. Jalostukseen käytettävät urokset valitaan luonteen ja terveyden perusteella niin, että ne täydentäisivät nartun ominaisuuksia mahdollisimman hyvin. Pyrimme aina pitämään sukusiitoksen mahdollisimman alhaisena.

Toivomme, että kasvattiemme kanssa puuhastellaan säännöllisesti ja että koiralle annetaan sen luonteelle sopivaa aivotyötä ja virikettä koko sen elämän ajan.

Lisäksi toivomme, että kasvattimme omistajat pitävät meihin yhteyttä niin iloisissa kuin ikävämmissäkin koiraan liittyvissä asioissa. Olemme kasvatinomistajiemme tukena aina kaikissa tilanteissa.