Isä:
Mighty Monegat's Ferdinando Fern
[KoiraNet]


Emä:
Come Se Avrei Zampe d'Orsa

[KoiraNet]
Yhdistelmä täytti jalostuksen toimintaohjeen. 

Astutus oli luonnollinen ja pennut syntyivät 63. vuorokaudella kotona. Synnytys oli melko raskas ja pitkä, mutta Zeta selviytyi urakasta hienosti ja aloitti heti pentujen hoivaamisen vahvoja emonvaistoja osoittaen. Pentuja syntyi seitsemän; kolme urosta ja neljä narttua. Ketään pennuista ei tarvinnut virvoitella, kaikki olivat elinvoimaisia ja suuntasivat heti nisälle ja kasvu alkoi hyvin. 

Pentue sairastui hieman aikuisten koiriemme jälkeen tarttuvaan ripuliin viiden päivän iästä alkaen ja kuivumisen ehkäisemiseksi nesteytimme pentuja muutaman kerran. Ripulista toivuttuaan pennut kasvoivat ja kehittyivät hyvin.

Pentuetarkastuksessa neljällä pennulla todettiin hieman kapea alaleuka ja näin ollen ahtaasti asettuneet alakulmahampaat. Muilta osin kaikki pennut todettiin täysin terveiksi. Uroksilla oli pentuetarkastuksessa molemmat kivekset todettavissa ja mielestäni ne olivat laskeutuneet kaikilla viiden viikon ikään mennessä. Kaikilla oli normaalit sydänäänet ja leikkaava purenta.

Pentue jää Zetan ainoaksi, joten sijoitamme pentueesta kaksi pentua, joiden kautta toivomme Zetan ja erityisesti hienon Artun (FI&EE MVA Nunki) suvun aikanaan jatkuvan omassa kasvatuksessamme.