Pentu-uutisia

Viidennen Come Se -pentueen emäksi valmistautuu sijoitusnarttumme Bette (Come Se Brezza Serale), joka on hyväntuulinen, vauhdikas, leikkisä, ystävällinen, raajakas, perusterve sekä äänivarma koira. Bette on enimmäkseen kotikoira ja lenkkikaveri, mutta intoa ja kykyä treenaamiseen löytyy, ja tällä hetkellä Bette aloitteleekin nosework-harrastusta. Aiemmin se on opiskellut mm. hajutunnistuksen alkeita. Mukavan luonteensa osoituksena Bettellä on erityisen ilahduttavat MH-luonnekuvaustulokset ja sillä on kattavat terveystulokset.

Urokseksi Bettelle valikoitui komea, reipas ja hyvän harrastuspotentiaalin omaava Ransu, virallisemmin Rustiikin Rinta Rottingilla. Ransu harrastaa agilitya, mejää sekä tokoilua. Mejästä Ransulla on yksi AVO1-tulos. Ransu on tasapainoinen, innokas, rakenteeltaan neliömäinen ja vahvaluustoine, äänivarma sekä myös kattavasti terveystutkittu koira. 

Astutus tapahtui hieman uudenvuoden jälkeen, joten pentujen odotettu syntymäaika on maaliskuun viidennen päivän tienoilla.